• banner

    Glamorous Colors is dé plek waar jij je met jouw passie voor beauty kunt klaarstomen voor professioneel make-upartist en haarstylist! Onze meer dan complete opleiding duurt slechts één jaar. Maar in dat jaar leer je alle kneepjes van het visagievak inclusief haarstyling en nagelverzorging. Na de opleiding kun je als een echte allrounder aan de slag in de beauty- en fashionwereld. Ben jij er klaar voor?

Available courses

Een eenjarige opleiding van 50+5 lessen tot een professionele make-upartist…die wil je toch volgen?! Onze opleiding in een notendop: praktijkgericht, allround en anders dan anders. Na afronding van de opleiding mag jij jezelf een pro-make-upartist en -haarstylist noemen, omdat je alle facetten van het vak beheerst! 

Ontdek onze 5+1-delige cursus voor personal make-up basics! In slechts 5 lessen perfectioneer je de essentiële vaardigheden, met als kers op de taart een persoonlijke beauty shoot als extra les. Ideaal voor hobbyisten of wie twijfelt over een langdurige toewijding. Dezelfde effectieve lesmethoden als onze jaaropleiding, flexibel te volgen naast een drukke baan of studie. Werk op je eigen tempo, op jezelf en til je make-upvaardigheden naar een hoger niveau!Dit is onze 5-delige cursus voor Hair Basics! In slechts 5 lessen perfectioneer je de essentiële vaardigheden. Je leert werken op Dollhead en dat is Ideaal voor hobbyisten of wie twijfelt over een langdurige toewijding. Dezelfde effectieve lesmethoden als onze jaaropleiding, flexibel te volgen naast een drukke baan of studie. Werk op je eigen tempo, op jezelf en til je make-upvaardigheden naar een hoger niveau!

Ervaar de unieke kans om één op één les te krijgen van  Drag-superstar Stijn! Tijdens deze intensieve privéles betreed je de betoverende wereld van drag queen make-up en ontdek je de kunst van transformatie met exclusieve tips en tricks van een insider. Onze getalenteerde educator, Stijn, deelt alle essentiële technieken en geheimen achter het creëren van een verbluffende drag look. Of je nu een ervaren performer bent of simpelweg je vaardigheden wilt verbeteren, Stijn staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat jij de stralende drag queen kunt worden waar je altijd van hebt gedroomd. Bereid je voor op een meeslepende leerervaring vol creativiteit, expressie en glamour!